UBEGRÆNSET 4G Internet - til nødsituationen

Lej 4G mobil bredbånds router

Kun 25 kr. pr. påbegyndt døgn

Lej en Huawei 4G-router m. op til* 1024 GB data

*Du kan have op til 1024 GB at bruge af i data hvis der ikke har været andre kunder der har brugt af dataen i den måned (fra d. 1. til 1.) Du får altid at vide hvor meget data der er tilbage at bruge af, inden du lejer udstyret. Vi tilbyder denne service i en radius af 30 km fra Aalborg +/- nogle km.

huawei4GRouter.jpg
Image by JESHOOTS.COM

Garanti for at være ONLINE

BACKUP af backup'en: Hvis vores 4G router mod forventning IKKE virker eller stopper med at være med at på nettet mens du bruger den, kører vi straks ud til dig med et nyt SIM-kort til en helt anden udbyder under et andet telefon-netværk, så vi kan være SIKRE på at du kan gøre det du skal gøre online.

Pris

Du kan leje 4G nettet og bruge af det ALT det du overhovedet orker for kun kr. 25,- for et helt påbegyndt DØGN.

Dvs. står du uden noget ordentligt internet i en HEL uge på 7 dage, vil det altså kun koste dig 7 x 25 kr = 175. kr. at kunne være online med fuld hastighed (så meget som nettet tillader det).

Image by BRUNO CERVERA
 

Kontakt os her:

- skal det gå STÆRKT, så skal du anvende vores chat i bunden af skærmen i stedet. Bestilling af denne service er ALDRIG bindende og kan afbestilles pr. e-mail, tlf. eller Facebook-messenger lige indtil vi har kontaktet dig telefonisk og bekræftet bestllingen med dig. Herefter er minimumsprisen for en booking af 4G Router min. 50 kr. (dvs. 2 døgn).

42 46 00 17

 

VUH.dk - Værdsat Upcyclet Hardware

42 46 00 17

IT-værksteds lokation:
Sportvænget 60

9230 Svenstrup J (Godthåb)

Denmark

©2020 VUH.dk - Værdsat Upcyclet Hardware